Καλωσορίσατε στην Ventalia!

Διοργάνωση εκδηλώσεων σε Άνδρο και Τήνο.

Είμαστε ένα γραφείο διοργάνωσης εκδηλώσεων σε Άνδρο και Τήνο. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας στην Άνδρο ή στην Τήνο. Για εμάς η ventalia δεν είναι μόνο ένα γυναικείο αξεσουάρ. Είναι σύμβολο της κομψότητας, της χάρης αλλά και της δροσιάς με στυλ. Με τον ίδιο τρόπο προσεγγίζουμε και την διοργάνωση της ομορφότερης ημέρας σας, με κομψότητα, χάρη αλλά και στυλ. 

Καθότι αθεράπευτα ρομαντικές ψυχές δεν έχουμε καλύτερο από το να μετατρέπουμε την ιστορία αγάπης του κάθε ζευγαριού σε μια αξέχαστη, εορταστική εμπειρία τόσο για τους ίδιους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Αντλούμε έμπνευσή από οτιδήποτε στάθηκε αφορμή να γίνει η Άνδρος ή η Τήνος ο ιδανικός προορισμός για την εκδήλωσή σας. Μας συνεπαίρνει το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, οι χρυσαφένιες αμμουδιές, η χρωματική παλέτα του ηλιοβασιλέματος, οι βραχώδη όγκοι, οι πηγές με τα τρεχούμενα νερά, τα στενά της Χώρας με τις νεοκλασικές κατοικίες, οι μυρωδιές των λεμονανθών, του θυμαριού, των αγριολούλουδων.

Μοιραστείτε μαζί μας το όραμά σας και εμείς θα σχεδιάσουμε τα πιο εμπνευσμένα σκηνικά φροντίζοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Απώτερος σκοπός μας είναι να αφαιρέσουμε από εσάς το άγχος της διοργάνωσης και της ατελείωτης λίστας των things to do.

combined-shape-white-top-01

Ένας γάμος σε ελληνικό νησί είναι σίγουρα μια μαγική εμπειρία και μια ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές για εσάς και τους καλεσμένους σας.

combined-shape-white-top-01

Μοιραστείτε μαζί μας την ιδέα σας, την αγαπημένη σας εικόνα ή κάτι μοναδικό για το παιδί σας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές

combined-shape-white-top-01

Πριν από το γάμο, το πάρτι ή το δείπνο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αφήσετε τον προγραμματισμό της εκδήλωσης στα χέρια μας για μια αξέχαστη εμπειρία.

combined-shape-white-bottom-01

Δίνουμε μορφή στα όνειρά σας

combined-shape-white-top-01

Μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες και τις σκέψεις σας και εμείς θα δημιουργήσουμε μοναδικές εκδηλώσεις φροντίζοντας την κάθε λεπτομέρεια.

combined-shape-white-bottom-01

.

έχετε ερωτήσεις;

ρωτήστε μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω

combined-shape-white-top-01
combined-shape-white-bottom-01