Η ομάδα της VENTALIA προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες οργάνωσης βάπτισης στην Άνδρο, από την εύρεση του χώρου των ονείρων σας, μέχρι το σχεδιασμό ολόκληρου του σκηνικού και τον συντονισμό όλων των λεπτομερειών για τη μεγάλη μέρα. Η βάπτιση του παιδιού σας στο μαγευτικό σκηνικό της πανέμορφης Άνδρου θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα και μια ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

Η ομάδα της VENTALIA θα δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για μια αξέχαστη μέρα.

Οργάνωση βάπτισης στην Άνδρο για μια αξέχαστη εκδήλωση

Χώροι & τοποθεσίες βάπτισης

Στην VENTALIA παρέχουμε πολλές προτάσεις και υπηρεσίες οργάνωσης βάπτισης στην Άνδρο.

Θέμα βάπτισης

Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις μας, το αγαπημένο σας τραγούδι και κάτι ξεχωριστό για το παιδί σας και εμπιστευτείτε μας την διακόσμηση του χώρου.

Προσαρμοσμένη ανάλυση προϋπολογισμού και κόστους

Πραγματοποιούμε διεξοδική έρευνα επαγγελματιών σε κάθε κατηγορία που ταιριάζει στο στυλ σας για την πραγματοποίηση των τελικών επιλογών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο προϋπολογισμός σας θα ακολουθηθεί.

Παρουσίαση Προσχεδίου Βάπτισης

Η ομάδα μας, θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας παρουσιάσει την πλήρη ιδέα της βάπτισης! Χρώματα, υφές και μυρωδιές, θα σας βοηθήσουν να ζήσετε νοερά εκείνη τη μέρα! Σχεδιασμός χώρων διεξαγωγής εκδηλώσεων (κάτοψη χώρου).

Ενοικιάσεις επίπλων

Θα ψάξουμε για σας και θα σας προτείνουμε μοναδικές κατασκευές για παιδικές δραστηριότητες για την πιο όμορφη εκδήλωσή.

Υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού & Ιστοσελίδας γάμου

Με τη βοήθεια των συνεργατών μας  σχεδιάζεται η ιδέα της βάπτισης σας σε όμορφα και μοναδικά προσκλητήρια, κάρτες, ετικέτες ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε!

Ήχος και φωτισμός

Επιπλέον προσφέρουμε υπηρεσίες οργάνωσης βάπτισης στην Άνδρο για την οπτικοακουστική πλευρά της σημαντικής αυτής ημέρας. Η μουσική και τα φώτα  θα δημιουργήσουν  την ατμόσφαιρα των ονείρων σας. Ό,τι και αν έχετε φανταστεί:  θερμός ή ψυχρός φωτισμός, πυροτεχνήματα, φανάρια, μια μπάντα τζαζ  ή σουίνγκ, κάποιος dj ή τραγουδιστής. Απλά ζητήστε το και θα φροντίσουμε την κάθε σας προτίμηση!

Υπηρεσίες φωτογράφου και video

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεση σας για να συζητήσετε μαζί τις λήψεις που έχετε ονειρευτεί. Μέσα από τις δουλειές τους και τα ιδιαίτερα σημεία του νησιού θα δημιουργήσετε μοναδικά πορτρέτα.

Στήσιμο candy bar

Τα πιο όμορφα, γευστικά παραδοσιακά και μη, γλυκά σε ένα ιδιαίτερο μπουφέ, σχεδιασμένο με το στυλ της βάπτισης που έχετε επιλέξει.

Επιλογή λουλουδιών

Η τοποθεσία, το θέμα και η εποχή που θα επιλέξετε για την τελετή σας, είναι αυτά που θα καθορίσουν τα υπέροχα λουλούδια που θα την πλαισιώσουν.

Μπομπονιέρες

Με τις ιδιαίτερες, σχεδιασμένες για εσάς και μόνο, μπομπονιέρες θα ενθουσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα έχουν ένα αναμνηστικό που θα τους θυμίζει για πάντα την ξεχωριστή σας μέρα. 

Υπηρεσίες ομορφιάς

Η έμπειρη ομάδα μας από στυλίστες make up artists & κομμωτές θα αναλάβει όλη τη λαμπερή σας παρουσία.

Υπηρεσίες ψυχαγωγίας παιδιών

Η διασκέδαση των μικρών μας φίλων είναι η μεγάλη μας πρόκληση! Έχουμε ως στόχο να εκφράζουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους!

combined-shape-white-bottom-01

Ας αρχίσουμε ...

δημιουργώντας τη βάπτιση που ονειρευτήκατε για το παιδί σας!

combined-shape-white-top-01