Η ομάδα της VENTALIA είναι εδώ για εσάς σε κάθε βήμα της διαδικασίας, προσφέροντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της οργάνωσης ενός γάμου, από τα αρχικά στάδια της εύρεσης του τέλειου χώρου, μέχρι το σχεδιασμό ολόκληρου του σκηνικού και τον συντονισμό όλων των λεπτομερειών για τη μεγάλη μέρα. Ο γάμος σε ελληνικό νησί, είναι σίγουρα μια μαγική εμπειρία και μια ευκαιρία για αξέχαστες διακοπές τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.

Καλύπτουμε τις ανάγκες και τα γούστα των ζευγαριών μας, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν πλήρως τον γάμο, χωρίς άγχος, ανησυχία ή προσπάθεια. Με τους έμπιστους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, συνεργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε, να συντονίσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρη την εκδήλωση.

Υπηρεσίες οργάνωσης γάμου στην Άνδρο

Η VENTALIA δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να λάμψετε μέσα από μια μοναδική γαμήλια τελετή που θα εκφράζει πλήρως τις επιθυμίες σας και θα μείνει  σε όλους αξέχαστη.

Χώροι & τοποθεσίες γάμου

Έχετε σίγουρα φανταστεί το ιδανικό μέρος για τον γάμο σας! Αν όχι σίγουρα έχουμε πολλές προτάσεις.

Προσαρμογή & Σχεδιασμός του γάμου

Μιλήστε μας για την ιδέα σας, την αγαπημένη σας εικόνα, κάτι μοναδικό που σας έφερε κοντά και εμπιστευτείτε μας για τη μοναδική ,προσωπική σας πρόταση διακόσμησης.

Προσαρμοσμένη ανάλυση προϋπολογισμού και κόστους

Έρευνα επαγγελματιών γάμου σε κάθε κατηγορία που ταιριάζει στο στυλ και τον προϋπολογισμό της εκδήλωσης σας και καθοδήγηση στην πραγματοποίηση των τελικών επιλογών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο προϋπολογισμός σας θα ακολουθηθεί. Κράτηση των πωλητών. Συμμετοχή σε οποιοδήποτε ραντεβού πωλητή της επιλογής σας. Τακτική επικοινωνία και μηνιαία πρόοδος.

Παρουσίαση Προσχεδίου Γάμου

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, θα είμαστε εκεί μαζί σας για να σας παρουσιάσουμε την πλήρη ιδέα για τις υπηρεσίες οργάνωσης  γάμου στην Άνδρο! Moodboards με χρωματικές παλέτες υφές και μυρωδιές,  τα πάντα μπροστά σου για να σε βοηθήσουν να φανταστείς εκείνη τη μέρα! Σχεδιασμός χώρων διεξαγωγής εκδηλώσεων (κάτοψη χώρου).

Ενοικιάσεις επίπλων

Θα ψάξουμε για σας και θα σας προτείνουμε μοναδικά έπιπλα για την πιο όμορφη εκδήλωσή σας.

Art de la table

Η τέχνη του τραπεζιού. Το επιμελώς φροντισμένο φαγητό του γάμου ή της εκδήλωσής σας οφείλει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά στοιχεία ώστε να αποπνέει τον  χαρακτήρα σας και την αισθητική σας.

Επιλογή του κατάλληλου χώρου εκδήλωσης

Οι υπηρεσίες οργάνωσης γάμου στην Άνδρου περιλαμβάνουν και πολλές και ποικίλες προτάσεις! Για χώρους, catering, όπως το έχετε ονειρευτεί στο νησί θα είναι διαθέσιμα για τον γάμο σας! Εκπληκτικές γεύσεις, signature cocktails, προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας, θα κάνουν τον γάμο σας αξέχαστο!

Υπηρεσίες οργάνωσης και προγραμματισμού

Σας παρέχουμε: 

  • Αναλυτικό Χρονοδιάγραμμα για τους καλεσμένους την ημέρα του γάμου.
  • Αναλυτικό Χρονοδιάγραμμα για όλες τις εκδηλώσεις. (Πριν/μετά τις γιορτές)
  • Συντονισμός προμηθευτών και επίβλεψη βάσει σχεδιασμού
  • Διαβούλευση και συντονισμός της τελετής & της δεξίωσης.
  • Παρουσία της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια των event καθώς και στην προετοιμασία 
  • Επίβλεψη ροής εκδηλώσεων καθόλη την διάρκειά τους βάσει χρονοδιαγράμματος

Διαμονή και μεταφορά

Η ομάδα μας διαθέτει δίκτυο συνεργατών παροχής υπηρεσιών μεταφορών και διαμονής που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και των καλεσμένων σας! 

Υπηρεσίες γραφιστικού σχεδιασμού & Ιστοσελίδας γάμου

Με τη βοήθεια των συνεργατών μας σχεδιάζεται η ιδέα του γάμου σας σε όμορφα και μοναδικά προσκλητήρια, κάρτες μενού, ετικέτες ή οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε! 

Επίσης προσφέρουμε και ψηφιακές υπηρεσίες οργάνωσης γάμου στην Άνδρο, δημιουργώντας έναν μοναδικό ιστότοπο, πλατφόρμες RSVP κ.λπ.

Ήχος και φωτισμός

Η μουσική και τα φώτα  θα δημιουργήσουν  την ατμόσφαιρα των ονείρων σας. Ό,τι και αν έχετε φανταστεί:  θερμός ή ψυχρός φωτισμός, κεριά, πυροτεχνήματα, φανάρια, μια μπάντα τζαζ  ή σουίνγκ, κάποιος dj ή τραγουδιστής. Απλά ζητήστε το και θα φροντίσουμε την κάθε σας προτίμηση!

Υπηρεσίες φωτογράφου και video

Εξαιρετικοί συνεργάτες μας θα είναι στη διάθεση σας να συζητήσετε  τις λήψεις της μοναδικής σας μέρας. Μέσα από τις δουλειές τους μπορείτε να εμπνευστείτε και μαζί να αναζητήσουμε ιδιαίτερα σημεία του νησιού για μοναδικά πορτρέτα.

Στήσιμο candy bar

Τα πιο όμορφα, γευστικά παραδοσιακά και μη, γλυκά σε ένα ιδιαίτερο μπουφέ, σχεδιασμένο με το στυλ του γάμου που έχετε επιλέξει.

Επιλογή λουλουδιών

Η τοποθεσία που θα επιλέξετε, το θέμα που θα μας εμπνεύσει, η εποχή που θα λάβει χώρα η τελετή σας, είναι αυτά που θα καθορίσουν τους πρωταγωνιστές της διακόσμησης σας….και αυτά δεν είναι άλλα από  τα υπέροχα λουλούδια που θα την πλαισιώσουν.

Μπομπονιέρες

Σκοπός μας να εκπλήξετε τους καλεσμένους σας με τις ιδιαίτερες σχεδιασμένες για εσάς και μόνο, μπομπονιέρες  ή και ότι ακόμα αναμνηστικό θα θέλατε να τους προσφέρετε από την παραμονή τους στο νησί των Κυκλάδων

Υπηρεσίες ομορφιάς

 Η έμπειρη ομάδα μας από στυλίστες make up artists & κομμωτές θα αναλάβει όλη τη λαμπερή σας παρουσία με εξαιρετικές υπηρεσίες οργάνωσης γάμου στην Άνδρο. Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε μια ιδιαίτερη μέρα για τη νύφη και τις φίλες της σε χώρο spa για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας.

combined-shape-white-bottom-01

Ας αρχίσουμε ...

δημιουργώντας το γάμο των ονείρων σας!

combined-shape-white-top-01